Päätöksiä

Viimeaikaisten tapahtumien jälkeen olen pohtinut kasvatushomman mielekkyyttä. Hetken ajattelin, että en edes yritä enää ja jätän homman tähän. Kuitenkin jokin kumma sisäinen halu vetää kasvattamisen pariin kaikesta huolimatta. Sotasuunnitelmia on viritelty tulevaisuuteen.

Tällä hetkellä omat resurssit pistää sen verran vastaan, että päätin siirtää tulevan pentueen aikataulua. Miinan sijoitussopimus päättyy vuoden päästä, mutta onneksi jalostuslaina on mahdollinen myöhemminkin. Onni on yhteistyökykyinen koti <3

Toki pentuesuunnitelmia ei voi kovin paljon siirtää, mutta vuosikin antaa pientä pelivaraa. Omat opintoni ovat maisterivaihetta vaille purkissa, joten keskityn niihin ja yritän saada opinnot purkkiin jouluksi 2019. Miinan pentue on siis mahdollinen alkuvuodesta 2020, jos kaikki tähdet on paikoillaan.

Oman lauman yhtäkkinen katoaminen tuntuu edelleen kummalliselta. Facebookin muistoissa vilisee kuvia, jotka herkistää mielen ajoittain. Varsinkin, kun Raikun ensimmäisen pentueen kuvia tunkee esille joka välissä. Kaiken piti vaan mennä niin erilailla.. Mutta ehkä tällä kaikella on jokin tarkoitus, joka selviää jossain vaiheessa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kun kolmesta tulee yksi

Sijoitustytöt Miina ja Mokka

Belgianpaimenkoirien rotumestaruudet Oulussa